Specialist in maatwerk

Voor sommige mannen is het beste nog niet goed genoeg. Voor hen geven de perfecte pasvorm en unieke persoonlijke details net dat beetje extra. Estivo Moda is de specialist op het gebied van maatwerk voor mannen.

 

Kostuums op maat

Als enige in de regio biedt Estivo Moda maatwerkkostuums van het toonaangevende Italiaanse merk Corneliani. Speciaal opgeleide medewerkers adviseren u bij het samenstellen van uw eigen unieke kostuum. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, modellen, voeringen en knopen. Na zorgvuldig meten worden uw wensen in speciale maatwerkateliers in Italië verwerkt. Binnen 4 weken maakt u indruk met uw handgemaakte Italiaanse maatwerkkostuum. Ook voor trouwkostuums op maat is Estivo Moda HET adres in de regio Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Maatwerkshirts

Samen met het toonaangevende Zweedse shirtmerk Eton biedt Estivo Moda maatwerk in overhemden. Met een uitgebreide keuze in stoffen, kleuren, modellen en kragen creëert u, samen met onze maatwerk specialisten, uw eigen persoonlijk overhemd. Perfect passend en met eigen unieke details.

Betaalbaar maatwerk

Estivo Moda bewijst dat maatwerk niet duur hoeft te zijn. Estivo Moda ontwikkelde een schitterend maatwerk-programma met maatkostuums en maathemden. U hebt de keuze uit vele verschillende stoffen, kleuren, pasvormen en details. Al vanaf €499,- verwent u zich met echt maatwerk, dus maak snel een afspraak met een van onze experts.